Sandra Serafia

Passionsmojito by Pinchos

 

Hej på er! Änntligeeeeen fredag igen. För min del blir det lugnt soffhäng framför Idol, men för er som ska ha det lite roligare bjussar jag på receptet till min ABSOLUTA favoritdrink. Det är en passionsmojito och det är egentligen restaurangen Pinchos som står för originalreceptet, men efter några sena kvällar här hemma har vi modifierat den lite och kommit fram till den perfekta drinken.


  

Du behöver:
3 cl Passoã
3 dl Barracuda Rom
1 lime
8 blad mynta
1 passionsfrukt
1 tsk socker
Passionsfruktjuice (Jag använder den ifrån Rubicon, finns på Ica)
Krossad is
Soda

Gör så här:
Muddla mynta, limeskivor, passionsfruktkött och socker i ett högt glas. Häll på Passo
ã och romen, lägg på krossad is och fyll på resten av glaset med hälften passionsfruktjuice och hälften soda. Rör om med en sked, toppa med lite mynta och en halv passionsfrukt. Klart!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas